Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

 • ÖSSZEÜTKÖZTEK

  ÖSSZEÜTKÖZTEK

  2018.10.13 - Két gépkocsi ütközött a 82-es számú főúton Győr térségében. (police.hu)

 • A 41. héten történt

  A 41. héten történt

  2018.10.15 - Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten ötvenegy eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzesetek és műszaki mentések során tizenkettő ember megsérült, egy pedig életét vesztette. (gyor.katasztrofavede...

 • Nyugdíjasok jártak a tűzoltó laktanyában

  Nyugdíjasok jártak a tűzoltó laktanyában

  2018.10.15 - Az egy hét az időseké programsorozat keretében pénteken több mint száz szépkorú látogatott a győri katasztrófavédelmi kirendeltségre. Nyolcadik éve rendez az ezüstkorúaknak az idősotthonokat fenntartó EESZI programoka...

 • Biztonságtechnikai bemutatón a tüzek megelőzéséről és a környezetvédelemről

  Biztonságtechnikai bemutatón a tüzek ...

  2018.10.15 - A Győri Rendőrkapitányság VII. alkalommal szervezi meg október 12-én és 13-án a személy, vagyonvédelmi és biztonságtechnikai bemutatónapját a Győr Plaza épületében. A rendezvény célja, a korszerű biztonságtechnikai es...

 • Szombathelyen győzött a baloldal

  Szombathelyen győzött a baloldal

  2018.10.14 - Forrás: ugytudjuk.hu

 • GYŐRI RENDŐRÖK AZ ORSZÁGOS HÁROMTUSA BAJNOKSÁGON

  GYŐRI RENDŐRÖK AZ ORSZÁGOS HÁROMTUSA ...

  2018.10.14 - Kollégáink három versenyszámban mérték össze tudásukat a Budapesten megtartott rendezvényen. (police.hu)

 • A RAVAZDI ÜLTETVÉNYES

  A RAVAZDI ÜLTETVÉNYES

  2018.10.14 - Konténerekben és garázsban termesztettek marihuánát. (police.hu)

sticky
ÖSSZEÜTKÖZTEKKét gépkocsi ütközött a 82-es számú főúton Győr térségében. (police.hu)
A 41. héten történtGyőr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten ötvenegy eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzesetek és műszaki mentések során tizenkettő ember megsérült, egy pedig életét vesztette. (gyor.katasztrofavedelem.hu)
Nyugdíjasok jártak a tűzoltó laktanyábanAz egy hét az időseké programsorozat keretében pénteken több mint száz szépkorú látogatott a győri katasztrófavédelmi kirendeltségre. Nyolcadik éve rendez az ezüstkorúaknak az idősotthonokat fenntartó EESZI programokat. A héten az érdeklődők már különböző egészségügyi és kulturális rendezvényen is részt vettek, pénteken pedig ellátogattak a győri tűzoltókhoz. (gyor.katasztrofavedelem.hu)
Biztonságtechnikai bemutatón a tüzek megelőzéséről és a környezetvédelemrőlA Győri Rendőrkapitányság VII. alkalommal szervezi meg október 12-én és 13-án a személy, vagyonvédelmi és biztonságtechnikai bemutatónapját a Győr Plaza épületében. A rendezvény célja, a korszerű biztonságtechnikai eszközök felvonultatása és a vagyontárgyak aktuális védelmi lehetőségeinek ismertetése a látogatók előtt. (gyor.katasztrofavedelem.hu)
Szombathelyen győzött a baloldalForrás: ugytudjuk.hu
GYŐRI RENDŐRÖK AZ ORSZÁGOS HÁROMTUSA BAJNOKSÁGONKollégáink három versenyszámban mérték össze tudásukat a Budapesten megtartott rendezvényen. (police.hu)
A RAVAZDI ÜLTETVÉNYESKonténerekben és garázsban termesztettek marihuánát. (police.hu)
FÁNAK ÜTKÖZÖTTA helytelenül megválasztott sebesség okozott balesetet. (police.hu)
(Kádár)álomkádárArra a kérdésre, hogy a huszadik század melyik nagy korszakában volt mindent összevetve a legjobb a magyaroknak, a válaszadók elsősorban a Kádár-rendszert látják pozitívan. Tízből négy magyar gondolja úgy, hogy 1989 előtt volt a legjobb a magyaroknak, szemben a rendszerváltás utáni harmadik magyar köztársasággal, amelyet a lakosság egyötöde tekint etalonnak. Fontos kiemelni, hogy a megkérdezettek egyharmada nem tudott választani a korszakok között, egyiket sem érezte az aranykornak.
Mintha most mentél volna el...Göncz Árpád (Budapest, 1922. február 10. – Budapest, 2015. október 6.) József Attila-díjas magyar író, műfordító és politikus, a Magyar Köztársaság elnöke 1990 és 2000 között. A második világháború után és az 1956-os forradalom idején a Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt, a rendszerváltás idején a Szabad Demokraták Szövetsége politikusa. 1990-ben tagja lett a rendszerváltás utáni első szabadon választott Országgyűlésnek, amelynek első elnökévé választották.
Kikapott MóvárBudapest, 2018. október 7., vasárnap (MTI) - A Soroksár négy vereség után győzött újra a labdarúgó NB II-ben: a 12. fordulóban, vasárnap kora délután 2-1-re jobbnak bizonyult a vendég Monor gárdájánál.
HÉTVÉGI SPORTMŰSORA fontosabb hétvégi hazai sportesemények:
Kosárlabda
Sopron KC-Szolnoki Olaj KK 18.00
PINKK-Pécsi 424 - Sopron Basket 18.30
Egy Spanyolországgal foglalkozó családregény kapja az idén a Német KönyvdíjatBerlin, 2018. október 8., hétfő (MTI) - A kortárs német irodalom fiatal nemzedékének legnagyobb alkotói között számon tartott Inger-Maria Mahlke Spanyolországgal foglalkozó családregénye, az Archipel (Szigetcsoport) kapja idén a német nyelvterület egyik legrangosabb irodalmi elismerését, a Német Könyvdíjat - jelentették be hétfő este Frankfurtban.
Több mint egymilliárd forintból újult meg két útszakasz Jász-Nagykun-Szolnok megyébenBesenyszög-Palotás, 2018. október 13., szombat (MTI) - Nettó 1,1 milliárd forint hazai forrásból újult meg a 3225-ös Szolnok-Jászkisér összekötő út mintegy 7,5 kilométeres besenyszögi, valamint a 3224-es Szolnok-Tiszasüly összekötő út 5 kilométeres szakasza a 2017-2018 Komplex útfelújítási program keretében.
Linzi tenisztorna - Babos kikapott párospartnerétől a nyolcaddöntőbenLinz/Budapest, 2018. október 11., csütörtök (MTI) - Babos Tímea három szettben kikapott párospartnerétől, Kristina Mladenovictól a 250 ezer dollár (71 millió forint) összedíjazású linzi keménypályás női tenisztorna nyolcaddöntőjében.